Міні-профіль


Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Опитування
Ви підтримуєте продовження АТО?
Всього відповідей: 36
Міні-чат
Адміністрація

Зараз на сайті
Прогноз погоди
ScreenSaver Forecast by yr.no
Курс валют
Карта Млієва

Головна » 2012 » Листопад » 25 » У Млієві чоловік забив до смерті колишнього своєї дружини
23:24
У Млієві чоловік забив до смерті колишнього своєї дружини
 
  До чергової частини Городищенського райвідділу міліції зателефонували місцеві жителі та повідомили, що на узбіччі проїзної частини, в селі Мліїв Городищенського району, лежить труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.
  На вказаному місці працівники міліції виявили мертвого чоловіка. Велосипед потерпілого та його особисті речі були на місці, було зрозуміло – нападник наважився на злочин без мети пограбування, переслідуючи зовсім інші цілі.
  У правоохоронців відразу виникло декілька версій скоєння злочину. Особу загиблого встановили швидко - ним виявився 55-річний місцевий житель, який працював охоронцем в сільській школі. Не зважаючи на пізній час, правоохоронці розпочали з’ясовувати обставини події та пошуки злочинця. Медики констатували, що смерть чоловіка наступила в результаті численних травм голови, від нанесених металевим предметом ударів.
  Працівники міліції з’ясували, що декілька років назад чоловік розлучився зі своєю дружиною, яка переїхала до іншого, молодшого чоловіка. На ґрунті ревнощів між чоловіками неодноразово виникали конфлікти і суперечки, під час яких від молодого «суперника» лунали погрози в бік потерпілого. До того ж місцеві жителі стверджували, що в той вечір бачили цього чоловіка неподалік від місця, де згодом сталося вбивство. 
  Правоохоронці відразу почали перевіряти оперативну інформацію. Підозрюваний переховувався у своїх товаришів «по чарці». Побачити людей у погонах у своїх друзів чоловік не розраховував, тому сильно нервував. Чоловіка, який обґрунтовано підозрювався в скоєнні вбивства, правоохоронці затримали та доставили до райвідділу міліції.
  На слідстві чоловік всіляко намагався ввести правоохоронців в оману, постійно змінював покази, намагаючись завести розслідування на хибний шлях, та це йому не вдалося. Речові докази зібрані на місці пригоди та покази свідків вказували на його причетність до скоєння цього тяжкого злочину. Зрозумівши, що заплутувати слідчого просто немає сенсу, чоловік зізнався у скоєному та розповів всю правду. Зі слів затриманого стало відомо, що неприязні стосунки з покійним розпочались ще з того часу, як він почав проживати із його колишньою дружиною. Маючи інформацію про те, де і ким працює колишній чоловік співмешканки, в який час і яким маршрутом рухається на роботу, чоловік вирішив його провчити. Випивши для хоробрості, молодик взяв з дому металевий прут і пішов на «діло»: дочекавшись, коли чоловік їхав з дому на роботу на власному велосипеді, зловмисник вискочив з темряви і відразу почав бити його металевим прутом. Збивши з ніг чоловіка, нападник наніс ще декілька ударів, після чого втік. По дорозі він викинув скривавлений металевий предмет в кущі, щоб приховати сліди злочину. Зараз затриманий кається у скоєному, стверджує, що нікого вбивати не хотів, мав намір лише провчити, але наслідок його дій – скоєне вбивство.
  Тож наразі чоловіка затримано. Відносно нього слідчим відділом Городищенського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину законодавством України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, інформують в УМВС України в Черкаській області.

Переглядів: 515 | Додав: SKULL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]