Міні-профіль


Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Ви підтримуєте продовження АТО?
Всього відповідей: 36
Міні-чат
Адміністрація

Зараз на сайті
Прогноз погоди
ScreenSaver Forecast by yr.no
Курс валют
Карта Млієва

Головна » 2013 » Липень » 9 » Жителі села Мліїв мліють від сусідства зі свиньми
12:00
Жителі села Мліїв мліють від сусідства зі свиньми

   На Черкащині жителі села потерпають від нестерпного смороду свиноферм.
   На Черкащині селяни страждають від смороду на свинофермах, які розташовані поблизу їхнього будинку. Удень не можуть відчинити вікна через спеку, увечері – від смороду. Селяни переконані, що власник агрофірми влаштував скотомогильник. Також додають, що гній вивозять нерегулярно, тому всі нечистоти йдуть у землю.
   Жителі села Мліїв потроху мліють від своїх сусідів, а біля ферм тим часом валяються туші свиней. Селяни скаржаться, що антисанітарія тут розпочалася два роки тому, коли місцевий фермер вирішив відродити свинарство і поховати людей. Гній складають на великі купи і місяцями не вивозять, а під свинячими териконами ховають дохлих тварин: від малих поросят до дорослих. Від такого господарювання прилегла вулиця задихається, запаху акації чи квітів тут уже не пам'ятають. Суцільний сморід в'їдається в одяг, білизну намагаються сушити в хаті, а спека в кілька разів примножує отруєння життя.
   Смердючі свиноферми зовні мають покинутий вигляд. ПІдсвинки вештаються без догляду і часто–густо дохнуть. Місцевий аграрій чистити свинарники щодня не збирається, бо для нього це дорого, але додає, що буде вивозити гній щомісяця.
   Директор свиноферми Віктор Осовітній не пояснює свого хазяйнування і просто тікає від ТСН на автомобілі. А селянам немає куди тікати, тому вони пишуть скарги. Екологічна інспекція директора оштрафувала і наказала гній прибрати, а ось екологічна прокуратура — поки що мовчить.
   Чисте повітря тут буде не скоро, адже подейкують, що у сусідній свинарник завезли 15 баранів для того, щоб відроджувати вівчарство.

 

Переглядів: 542 | Додав: SKULL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]